Signhost API upgrade naar TLSv1.2 op 1 juni 2018
Scheduled Maintenance Report for Evidos trust services
Completed
The scheduled maintenance has been completed.
Posted Jun 01, 2018 - 08:03 CEST
Update
Dit is een reminder voor de eerder aangekondigde wijziging in de ondersteuning van het TLS protocol welke op 1 juni zal worden doorgevoerd. Heb je vragen of twijfel over de ondersteuning van TLS 1.2 vanuit je applicatie, neem dan contact op met ons support team via support@evidos.nl.
Posted May 30, 2018 - 18:04 CEST
Scheduled
Voor onze ondertekendienst is het belangrijk dat deze zo betrouwbaar mogelijk gebruikt wordt. Daarom kijken wij continue naar mogelijkheden om de beveiliging te verbeteren. Voor het communiceren met onze API maak je gebruik van een TLS (HTTPS://) verbinding. Per 1 juni zullen wij TLS 1.0 en 1.1 niet meer ondersteunen en is het belangrijk om op tijd te controleren of je applicatie TLSv1.2 ondersteunt om downtime te vermijden!

Wat moet ik doen?
In veel gevallen hoeft er geen aanpassing gedaan te worden en is je applicatie al in staat om via TLS 1.2 een verbinding te maken naar https://api.signhost.com. In sommige gevallen dient TLS 1.2 geactiveerd te worden. Het is afhankelijk van je applicatie hoe je dit dient aan te passen. Gebruik je bijvoorbeeld .Net, Java of een andere client om met onze API te communiceren, dan verschilt ook de manier om dit aan te passen. Met de kennis van je ontwikkelplatform zou je dit snel moeten kunnen achterhalen.

Vragen?
De wijziging zal 1 juni geactiveerd worden. Heb je vragen of twijfel over de ondersteuning van TLS 1.2 vanuit je applicatie, neem dan contact op met ons support team via support@evidos.nl.
Posted May 04, 2018 - 10:49 CEST
This scheduled maintenance affected: API.